Kraamtranen

Alles over postnatale depressies,
PMS en andere hormonale problemen.

Privacyverklaring

Ik respecteer uw privacy en behandel uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk en uitsluitend ten behoeve van het bieden van de door u gevraagde behandeling.

Hiervoor vraag ik u diverse persoonsgegevens ter beschikking te stellen. Het verwerken van deze gegevens is nodig om u te kunnen voorzien van de gevraagde behandeling. Deze verwerkingen vallen onder een vrijstelling en zijn daarom niet separaat aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Persoonsgegevens

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

1- Voor- en achternaam
2- Geboortedatum
3- Adresgegevens
4- Telefoonnummer(s)
5- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik mogelijk verwerk:

1- Gezondheid

De door middel van de interactie op deze website verkregen gegevens worden uitsluitend door mij gebruikt.

Recht op inzage, correctie of verwijdering van uw gegevens

U heeft het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens.

Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Lukt het niet via deze instellingen of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking dan kunt u gebruik maken van mijn contactformulier. Om misbruik te voorkomen kan ik u vragen uzelf te identificeren. Ik zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Eileen Engels middels het contactformulier.

Hiernaast kunnen ten behoeve van het verbeteren van mijn online dienstverlening onderstaande gegevens verwerkt worden middels Google Analytics:

  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

De door middel van de interactie op deze website verkregen gegevens worden uitsluitend gedeeld met Eileen Engels en personen die direct betrokken zijn met uw behandeling.

Eileen Engels
PPD-PMS-PMD deskundige
0344-651836